Destine ratacite episodul 611 din 14 Mai 2021

Rajkumari zice obiectul meu valoros este in aceasta casa, Roli zice ca va pleca in 48 de ore. Un hiț zice ce crezi ca noi nu tot de aia am venit? Roli zice nu ma intereseaza de altii eu stiu ce am de facut, Rajkumari zice ca noaptea palatul e infricosator sa aiba grija, Manoranjan e speriata si zice lui Rajveer ne am razbunat destul hai sa plecam, ca surorile nu ne vor cruta fiindca Simar a zis de viata ei, ca ea le cunoaste ce pot ele. Manoranjan zice ca nu vrea sa-l piarda pe Rajveer. Rajveer zice e in joc onoarea mea si pana are cristalul nimeni nu-l poate invinge, el spune ca Simar va fi a lui, Rajkumari merge in camera la Siddanth si pune bautura in pahare, ea il serveste pe Siddanth el zice ca nu bea si intreaba cine va castiga? Siddanth zice ca fata va castiga, Siddanth zice chiar exista acel obiect valoros? Ea spune exista si e in casa ei, si cine-l va avea va conduce lumea si este mai puternic ca serpentinul lui Rajveer.

Siddanth zice Roli avea dreptate, apoi Rajkumari danseaza pe langa Siddanth provocator si vrea mai mult Siddanth zice e tarziu. Roli intreaba pe Maya ce e pe acel CD. Maya ii zice, Simar zice nu te ingrijora si fa cumva sa nu lasam CD-ul sa fie vazut de lume, Roli zice Rajveer are legatura cu Rajkumari si daca facem ei ceva Rajveer va avea de suferit, Simar spune lui Mata gi ca nu putem ascunde nimic de cei dragi daca vrem sa castigam.

Destine ratacite episodul 611 din 14 mai 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 611 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 14 mai 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!