Dragoste si ura Episodul 689 din 16 Iunie 2020

Ambika o prinde pe Mukta si o ameninta cu pistolul, Aakash zice sa il impuste pe el si cand vede asta, Mukta e lasata sa plece, Aakash sare la Mukta sa-i i-a arma dar se aude o impuscatura. Politia o ia pe Ambika, Mukta vede ca Vishnu sangereaza la ureche. Meethi e la spital Thakur, Damini si Tappu sunt cu ea Meethi o viseaza pe Ambika si zice ca a omorat-o. Meethi se trezeste si Tappu ii zice ca de fapt Ambika traieste Ambika zice cum a aflat cadavrul femeii. Politista zice ca sotul ei o cauta de şapte zile Ambika zice cum a impins-o pe Meethi si povesteste cu lux de amanunte restul intamplarilor. Toti isi dau seama cum Ambika i-a pacalit si Meethi se intreba de ce o uraste aceasta atat de mult, apoi plangand realizeaza ca de fapt ea a fost in spatele tuturor intamplarilor, si vrea sa plece acasa pentru ca vrea sa discute cu ea insa doctorul trebuie sa-i spuna daca starea ei ii permite acest lucru. Ambika este dusa la inchisoare insa sotul ei o opreste inainte sa intre in celula si nu are curaj sa-i spuna nimic, intre timp la spital Meethi tot insista ca sa fie externata pentru a-i cere explicatii Ambikai cu privire la faptele sale impotriva ei, nestiind care este partea sa de vina in toata povestea facuta de aceasta.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile.

Dragoste si ura Episodul 689 Online

Din cauza neputintei de a se razbuna in mod direct pe aceasta Tapasya incepe sa manipuleze intreaga casa facand uneori chiar pe victima si in planul sau de distrugere incearca chiar si sa o omoare pe Ichcha dar nu-i reuseste planul asa ca se indreapta spre sotul ei care recurge la un gest necugetat, lasand-o vaduva pe Ichcha care se refugiaza ducand o viata normala fara prea multe pretentii de la viata.

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 689 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 16 iunie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!