Destine ratacite episodul 279 din 16 iunie 2020

Simar continua sa se roage pentru sora ei, intre timp cineva suna iar ea intreaba cine a fost insa i se spune ca o persoana se tot tine de farse si ca tot timpul a facut asta dupa ce s-a dat anuntul in ziar, Roshni prietena lui Roli insista cu apelurile si pana la urma ii spune lui Simar de faptul ca recent s-a mutat in alta parte si ca a intalnit-o pe Roli in persoana si ca nu minte pentru recompensa si ca a facut acest lucru din omenie si a considerat ca este bine sa-i spuna asta si ei pentru a putea sta fara griji. Simar pleaca la Roshni acasa pentru a discuta cu ea si se bucura ca vestea primita este una buna si asa cum isi imagina si ea ca era. Simar il suna pe Prem spunandu-i ca a gasit-o pe Roli acesta se ofera sa se duca impreuna pentru a o gasi.

Siddanth pleaca la tribunal pentru a amana data nuntii pentru ca acesta a refuzat sa se casatoreasca pana nu este decis in privinta lui Roli, Naina primeste de la Sujata doua bratari cadou, Khusi se enerveaza cand vede ca Naina este foarte apropiata de catre ceilalti membrii a-i familiei si o mustreaza pe aceasta, Naina plange ca nu doreste sa aiba pe maini henna mai ales ca nimeni din familia ei nu este alaturi de ea, Mata Gi pune masa iar Simar omite sa spuna cu voce tare tot ce vorbeste la telefon asta pentru ca de fiecare data este tinuta de rau de aceasta.

Destine ratacite episodul 279 din 16 iunie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 279 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 16 iunie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!