Destine ratacite episodul 173 din 2 martie 2020

Karuna zice ca pleaca si ea din casa, Roli vrea sa spuna ceva dar Karuna zice sa taca, Karuna spune de fapt ca Roli trebuie pedepsita daca vrea ca ea sa ramana si ca ori ea ramane ori Roli dar amandoua nu se poate. Ea intreaba pe Mata gi sa decida pe cine as dori sa ramana. Simar vine si zice ca Roli va parasi casa si ca Karuna nu v-a pleaca ca e casa ei. Ea zice lui Roli ca-i face bagajul sa plece, Roli sus plange in camera, ea zice lui Simar ca face pentru binele ei. Roli ii aminteste cum ziceau ca stau impreuna si Simar va avea grija de ea iar Roli de Simar. Roli ii zice ca sa o urmeze dar Simar ii zice ca nu se poate ca amandoua nurorile sa plece. Simar ii zice sa plece la mama lor altfel Karuna va pleca cu Sankalp si familia se va destrama. Simar ii pune mana pe capul ei la Roli si zice sa jure pe ea. Roli coboara cu bagajul cu Simar si cere scuze familiei si lui Mata gi care spune ca este dezamagita si ca niciodata nu ar fi crezut ca vreo nora de-a ei va parasi casa.

Telenovela cu o poveste interesanta in spatele a tot ce se vede, ne este adusa in fiecare seara de vineri si pana duminica si promite sa fie captivanta chiar de la primele episoade, mai exact Destine ratacite este introdus in grila de programe de pe National tv si aduce un surplus de intamplari bazate pe fapte din viata reala. Inca de la primele imagini serialul prezinta povestea de viata a nu mai putin de doua surori pe numele lor Simar si Roli, fete obisnuite care la un momentdat isi creaza un rost in viata fiecare casatorindu-se facand parte dintr-o familie respectata si care devin un exemplu de nurori pentru familia Bharadwaj.

Destine ratacite episodul 173 din 2 martie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 173 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 2 martie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!