Dragoste si ura Episodul 654 din 16 Aprilie 2020

Ambika strica pozele lui Meethi de la nunta, Akash zice ca laptopul nu a mers si ca cineva a facut ceva cu el dar el nu stie de fapt ca Ambika a turnat cafea pe laptop. Maya a vazut-o seara pe Ambika in birou si isi da seama ca ea a facut asta, Rathore afla ca fata inspectorului s-a casatorit cu Sankrant fratele lui Akash. Ambika noaptea i-a albumul lui Meethi de la nunta si merge din camera, Ambika arde pozele din album iar a doua zi ea zice lui Maya ca tatal ei vine la masa asa ca Mukta merge la interviu la o firma de unde a primit fluturas ieri. Meethi face de mancare pentru cina de diseara iar Ambika zice ca o ataca pe Meethi daca nu o poate desparti de Akash. Ambika suna de pe telefonul ei pe fix pentru ca Meethi sa vina de la bucatarie. Meethi iar aceasta pune ceva pe jos sa alunece apoi umbla cu chibritele si bricheta de aragaz, Meethi vine si da foc la aragaz apoi tot se aprinde in jur. Ambika priveste la ea dar intre tim Akash vine acasa, Meethi e inchisa acolo.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile care incep sa aiba scene si decizii diferite.

Dragoste si ura Episodul 654 Online

Din cauza neputintei de a se razbuna in mod direct pe aceasta Tapasya incepe sa manipuleze intreaga casa facand uneori chiar pe victima si in planul sau de distrugere incearca chiar si sa o omoare pe Ichcha dar nu-i reuseste planul asa ca se indreapta spre sotul ei care recurge la un gest necugetat, lasand-o vaduva pe Ichcha care se refugiaza ducand o viata normala fara prea multe pretentii de la viata.

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 654 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 16 aprilie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!