Destine ratacite episodul 218 din 16 aprilie 2020

Kushi vine la spital si zice ca e copilul ei si ca ea a conceput-o, Prem zice sa-i lase s-o vada dar Kushi zice nu. Doctorita intreaba apoi a cui este copilul legal? Simar zice ca a lui Kushi care i-a copilul de la asistenta si iese cu el în fata lui Simar iar ea se uita de departe la fetita ei, Veeru zice lui Roli ca pentru ea a tinut o pe Kushi de vorba ca sa nu vina asa repede la spital la ei. Apoi Kushi cu copilul cu Simar si restul vin acasa, Kushi zice familiei ca daca se mai intampla ce s-a intamplat azi va fi dezastru cu ei, Roli se gandeste la cate le-au facut Kushi lor dar si familiei.

Roli zice lui Manoranjan ca e pregatita sa recupereze demnitatea lui Mata gi si a lui Simar, Manoranjan zice ca trebuie sa faca cumparaturi pentru a incepe planul lor a doua zi Prem cu tatal lui merg la oras pentru o slujba. Manoranjan zice ca merge la templu ea zice lui Roli sa mearga cu ea dar de fapt ele vor sa mearga la cumparaturi pentru planul lor ele ajung la un magazin, Manoranjan zice ca sunt scumpe caci Roli si-a vandut bratarile pentru bani. Apoi Manoranjan o duce la salon la cosmetica pe Roli pentru a se machia apoi Veeru e intr-un bar si bea, Roli apare la bar el o vede.

Destine ratacite episodul 218 din 16 aprilie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 218 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 16 aprilie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!