Destine ratacite episodul 800 din 19 Noiembrie 2021

Rita, sotia lui Kapoor zice lui Simar sa isi vada statutul ca e doar dadaca copiilor, Simar pleaca, Kapoor zice sa nu o mai umileasca, apoi Rita sparge vaza si zice ca nu stiu nimic de familia lui Simar sau cine e tatal copilului, Prem ajunge acasa cu Anjali, el zice ca multumita baiatului Anjali nu e exmatriculata, Anjali zice adopta-l pe baiat atunci. Prem o loveste pe Anjali, ea zice daca mama m-a lasat ce sa astept de la tine, Anjali i-a cutitul si se taie la mana si zice lui Kushi ca a fost teatru, Kushi o invata numai rele pe Anjali, aceasta zice odata tu detineai controlul Simar acum sunt eu, mai apoi Pyush vede ca Simar e la Rohan el se supara ca Simar nu e cu el ci cu Rohan, Simar merge la el. Ea zice precis iar am gresit ceva, Pyush se culcase, Simar zice ce sa fac pentru tine, el zice adu-mi luna, Simar aduce un vas cu apa si Pyush vede luna aproape el se bucura, Simar ii da bilete pentru un parc de distractii, ca vor sta o zi intreaga impreuna, Pyush zice nu am familie, Simar zice ai tata, un tata puternic si frumos, el zice de ce nu e cu noi. Simar zice asa e viata uneori, Mata gi se roaga zeitei pentru Anjali la cate a facut ca i-a stat inima, Prem vine la ea, el zice ca este timpul ca Simar sa se intoarca acasa, Mata gi zice doar Simar o poate aduce pe calea buna pe Anjali, Prem zice incerc sa aflu de Simar unde e, Kushi cu Pari si Uma aud ce zice el, Kushi zice nu vom lasa.

Simar cere liber de la dl Kapoor iar el ii da liber, Prem a doua zi vede felicitarea de ziua tatalui, Amar vine la el. Prem zice cu munca n-am vazut cand Anjali a crescut, Anjali zice la telefon unei colege ca joaca teatru pentru a lipsi de la scoala, Prem aude el striga la ea familia vine acolo Prem zice esti rasfatata, ca nu se poate asa, Anjali zice sa plece toata lumea, Kushi vine acolo ea zice doar cu mine vorbeste Anjali zice lui Kushi ca Prem parca-i face favor ca e tatal ei ca mereu striga la ea, Kushi zice lui Anjali ca va face modelling, apoi Kushi cu Pari merg la detectiv sa nu caute pe Simar, ea zice ca ii da dublu iar detectivul accepta.

Destine ratacite episodul 800 din 19 noiembrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 800 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 19 noiembrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!