Destine ratacite episodul 314 din 21 iulie 2020

Prem observa un fir si o intreaba pe Jhumki de ce este intins pe jos aceasta minte si-i spune ca sa aiba grija si pentru ca nunta era in pregatire intensa nu baga nimeni de seama aceste aspecte, Mata gi zice ca nu stie ce cauta un fir neizolat in priza, mai apoi Mata gi daruieste bratarile stramosesti lui Siddhant pentru a i le pune lui Jhumki, Siddhant pune bratarile lui Jhumki desi initial nu le-a vrut. Jhumki le da mai apoi lui Simar dar ea zice ca sa le poarte ca altfel familia intra la banuieli, Veeru se tot uita pe inregistrare Kushi vede ca Jhumki pleaca de acolo. El zice ca a mers dupa mop dar Kushi intreaba de ce a stat asa mult. Veeru o suna noaptea pe Jhumki si intreabã cum s-a oprit curentul? Ca a disparut doua minute dupã mop.

Veeru o sperie pe Jhumki spargand ceva de podea, Simar vine la Jhumki si aude ceva dar nu clar ea isi da seama ca e ceva cu ea, a doua zi e petrecere in familie. Sunt invitati, apoi sosesc fetele ce aplica henna. E ceremonia de henna pentru Roli/Jhumki. Simar merge dupa Jhumki si raspunde la telefonul ei care e la baie. Simar afla ca Bantu e rapit, Veeru aude pe Simar si zice lui Bantu sa nu zica nimic, apoi Bantu zice ca s-a facut ca sa jucat cu Jhumki, Veeru zice apoi lui Jhumki ca a pregãtit tot ca Simar sa moara pe hol jos.

Destine ratacite episodul 314 din 21 iulie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 314 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 21 iulie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!