Destine ratacite episodul 139 din 28 ianuarie 2020

Siddhart merge dupa Roli cand vede ca a uitat-o pe plaja, Roli se supara pe el, ea nu mai vorbeste cu el, Siddhart ii trimite flori de departe si ii cere scuze. El a cerut oamenilor sa il ajute si a trimis florile din mana in mana iar ea il iarta. Pari vede ca banii de ieri din plicul lui Mata gi nu mai sunt in seif. Ea ii spune lui Mata gi ca poate Ramu i-a furat. Mata gi se i-a de ea sa nu dea vina pe el, Manoranjan aduce plicul cu banii, ea spune ca l-a aflat pe jos langa seif. Mata gi ii cere scuze lui Ramu, si-i spune ca e ca din familie. Mata gi apoi da ordin sa dea cheile lui Simar ca ea cu Roli s-au ocupat bine de treburile casei. Pari da cheile iar lui Simar, Mata gi zice ca era sigura ca Pari cu Uma vor da gres. Ea spune ca doar Simar poate avea grija de chei, Simar se vede cu Alka prietena ei, ea ii povesteste de sotul ei ce are o aventura cu o alta femeie. Ea spune apoi ca va divorta de sotul ei. Ct toti barbatii sunt la fel, Simar il vede pe Prem afara la terasa cu o fata.

Telenovela cu o poveste interesanta in spatele a tot ce se vede, ne este adusa in fiecare seara de vineri si pana duminica si promite sa fie captivanta chiar de la primele episoade, mai exact Destine ratacite este introdus in grila de programe de pe National tv si aduce un surplus de intamplari bazate pe fapte din viata reala. Inca de la primele imagini serialul prezinta povestea de viata a nu mai putin de doua surori pe numele lor Simar si Roli, fete obisnuite care la un momentdat isi creaza un rost in viata fiecare casatorindu-se facand parte dintr-o familie respectata si care devin un exemplu de nurori pentru familia Bharadwaj.

Destine ratacite episodul 139 din 28 ianuarie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs.Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 139 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 28 ianuarie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.
Acest episod este disponibil spre vizionare cu traducere si este complet, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Varianta 1.

error: Content is protected !!