Dragoste si ura Episodul 709 din 21 iulie 2020

Yuvan ii spune lui Mukta ca de fapt el a vrut doar sa se culce cu ea si doar atat si pentru ca nu a reusit sa se razbune pe ea a luat decizia de a o ucide, intre timp aceasta ii reproseaza ca indiferent daca si-a schimbat infatisarea el tot acelasi a ramas, iar el recunoaste in acel moment apare si Rathore cu Meethi, Yuvraj zice ca Vishnu este in coma din cauza lui, Rathore il bate pe Vishnu tare el cade jos Rathore merge la Mukta dar Yuvraj se trezeste si i-a cutitul, Meethi prinde mana lui Yuvraj el o impinge si cade jos Meethi pe burta, apoi ea are dureri de burta Rathore il mai bate rau pe Yuvraj el vrea sa-l omoare dar o vede pe Meethi cu dureri. El merge la ea iar Yuvraj fuge. Rathore o duce la spital pe Meethi, Aakash e ingrijorat de Meethi, Meethi lesina pe masina. Tappu e sunata de Rathore care ii zice ca Meethi este ranita, Rathore o aduce acasa doctorita o vede. Doctorita zice ca nu a putut salva copilul, Damini se intristeaza, Meethi apoi plange in poala lui Damini ea zice ca Aakash i-a zis sa nu mearga.

Surorile lui Maya se bucura ca a pierdut copilul, Aakash aflã de la Maya ca Meethi a pierdut copilul. Meethi plange si se invinovateste ca de ce a mers acolo. Aakash afla cum s-a intamplat cu Yuvraj ca el a impins-o pe Meethi. Apoi Aakash i-a mana lui Rathore de pe el si zice ca sunt chit, ca tot el era vinovat pentru Vishnu. Aakash intreaba de ce a luat-o pe Meethi cu el. Mukta ii cere acuze lui Aakash, acesta zice lui Maiya ca copilul lui era un pacat ca acum au scapat de el. El pleaca furios pe usa si merge prin ploaie si vede o femeie sarmana sub un nailon el o ajuta aranjeaza nailonul sa n-o ploua, ea are un copil mic.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile.

Dragoste si ura Episodul 709 Online

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 709 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 21 iulie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!