Destine ratacite episodul 292 din 29 iunie 2020

Jhumki apare la hotel şi zice ce trebuie sa faca ea cere 100.000 de rupii bani foarte multi. Prem zice ca de azi ea se va purta ca Roli ca Simar o invata Jhumki nu accepta sa se desparta de fratele ei. Prem zice ca orice greseala e fatala pentru ei. Simar o imbraca pe Jhumki ca Roli. Bantu mananca inghetata cu Prem apoi Jhumki apare. Simar ii arata inregistrare cu Roli si ii prezinta familia. Jhumki invata sa mearga si sa vorbeascã ca Roli exact. Mai apoi Simar cu Prem o invata cum sa vorbeasca cu varstnicii insa lui Jhumki ii e somn. Prem zice ca nu au timp ca trebuie sa ajunga la Delhi apoi Jhumki zice ca pleaca ca ea nu e orice fata.

Jhumki pleaca a doua zi Mata gi e necajita ca trebuie sa plece. Simar a mers iar la Jhumki dar ea nu vine Prem vine dupa Simar. Simar ii scrie adresa lui Jhumki pe hartie. Jhumki zice lui Bantu sa arunce adresa ca nu e orice fata s o cumpere oricine. Pe drum Prem vede aglomeratia si zice ca nu stie daca vor ajunge la timp. Familia e trista pentru ca trebuie sa paraseasca casa lor.

Destine ratacite episodul 292 din 29 iunie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 292 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 29 iunie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!