Dragoste si ura Episodul 696 din 29 Iunie 2020

Aakash il loveste pe Vishnu fiindca el a zis ca are ganduri necurate cu sotia lui si vrea sa puna mana pe ea. Familia se i-a de Aakash si Mukta zice cum indrazneste sa ridice mana la el? Ei intreaba ce a zis Vishnu? Vishnu e intrebat ce a zis dar el nu isi aminteste nimic. El zice ca nu a facut nimic din moment ce nu si aminteste. Aakash se enerveaza rau si zice ca minte. Mukta zice ca el nu poate minti, asa ca Mukta pune pe Vishnu sa jure pe ea, Vishnu jura. Nani se baga si il alunga pe Aakash de acolo. Akash jura pe Meethi ca l-a lovit pe Vishnu pentru ca a vorbit urat. Mukta zice ca nu-l crede, Meethi zice ca il crede ea. Aakash pleaca cand vede ca nimeni nu-l crede Meethi cere scuze familiei.

Sefa bordelului zice lui Kajri ca familia ei a vandut-o ca nu are unde merge Nani inrautateste situatia si spune ca Aakash crede ca fiindca Vishnu e sarac el e mai sus ca el. Ea zice ca un om ca el nu ce cauta la ei acasa. Rathore zice ca nu trebuie sa traga nicio concluzie daca nu stiu nimic ce a fost intre ei. Aakash zice lui Meethi acasa ca Vishnu a zis ca vrea o relatie cu Mukta sotia lui ca o doreste Meethi se gandeste la cum a vorbit Nani de rau Aakash se culca jos pe hol Meethi vine la el.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile.

Dragoste si ura Episodul 696 Online

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 696 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 29 iunie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!