Dragoste si ura Episodul 779 din 20 Noiembrie 2020

Maya tine slujba pentru Meethi si Chameli vede totul, Maya ii da apa sfintita lui Meethi insa imediat Chameli zice ca a pus ceva in ea, Maya vrea sa dea si lui Rani insa imediat ce vede Chameli arunca vasul lui Maya. Rani se roaga ca Meethi sa se facã bine, aceasta cere iertare lui Maya pentru ziua de ieri apoi Akash merge la birou el vede ca Meethi e distanta el spune s o ducã la psihiatru dar Meethi zice ca este bine, Akash zice ca nu e normal ce s-a intamplat ieri. Dupa ce Akash pleaca Chameli ii spune lui Meethi ca va ajunge la nebuni, ea fura idolul lui Meethi de pe noptiera si-i spune ca va avea ea grija de toti daca va merge la nebuni, Akash zice lui Damini ce a patit Meethi ieri acesta ii spune lui Damini sa mearga sa o vada, Vishnu vorbeste cu Akash de pe telefonul fix de la Khanna din birou acesta suna inapoi si aude ca vorbea cu Akash.

El zice ca le va da o lectie la amandoi, Damini vine la Meethi care punea flori pe altar si cand merge cu Damini vede florile uscate Maya e uimitã cand vede florile uscate si zice lui Meethi sa nu se apropie de altar ca e semn rau, Chameli se bucura Akash a mers la cimitir fiindca Vishnu i-a zis de acel jurnalist insa Khanna l-a pacalit, Damini e cu Meethi ea doarme insa Damini vede ca Meethi dispare ea o vede pe Meethi arzand flori la aragaz apoi i-a cutitul sa se taie Damini zice ce face Meethi o impinge si o plesneste Meethi isi revine Thakur vine la Meethi.

El zice o poezie lui Rani despre cei care incearca nu vor fi infranti niciodata ca doar cei ce muncesc din greu nu le va fi munca in van Damini zice ca nu renunta lui Thakur ea zice ca va lupta pentru Meethi a doua zi Akash o vede pe Meethi venind de la baie aceasta e ranita de ieri la mana are rana de la cutit ea i-a adus ceai lui Akash. Meethi zice ca stie ca i se intampla ceva si-i duce mancare, cand desface cutiile mancarea lui Meethi e stricata.

Ia stai un pic! Ești om? Confirmă că nu ești robot, apasă mai jos. ✔️

 

 

error: Content is protected !!