Destine ratacite episodul 436 din 20 noiembrie 2020

Simar zice ca le trebuie dovezi si Jwala Devi tine mult la imaginea ei mai ales ca sunt alegerile, Sattu cu Shailu sunt cu sotiile lor la show, incepe concursul iar Pari cu Uma sunt primele ele au economisit aproape 500 de rupii fiecare, apoi e Bhakti care a economisit 1000 de rupii insa Jhanvi a economisit cel mai mult ea castiga runda. Jwala Devi afla de conferinta de presa tinuta de fete, la casa Bardwaj fetele au chemat jurnalistii Jwala e sunata de la partid sa nu se afle nimic de ea rau Jwala Devi merge la Mata gi acasa acolo e presa toata ea aude cum Roli zice ca ii cer scuze si ca ea a zis ca face un orfelinat in casa unde e partidul Jwala Devi zice ca e adevarat treaba cu orfelinatul pentru a cadea bine în presa familia afla apoi ca la concursul cu nora nr. 1 toate fetele din familie au trecut de prima runda Jwala Devi apare la ei acasa apoi ea zice ce credeau ca au invins-o.

Si zice ca acum sediul partidului va fi la casa Bardwaj fiindca ea a trebuit sa plece de dincolo ea adauga ca le da dublul pe casa sa plece, asa ca le daa un cec in alb deci pot scrie orice suma Mata gi rupe cecul in fata ei ea il arunca in fata la Jwala si zice ca asta e casa ei si nu o poate cumpara Jwala Devi zice ca vor plati ca se va razbuna acasa la ea Jwala Devi fierbe de nervi si zice ca vor regreta amarnic mai apoi la Mata gi se i-a curentul din senin Prem suna la compania electrica dar li se zice ca maine se va rezolva Jwala e de vina de pana de curent.

Destine ratacite episodul 436 din 20 noiembrie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 436 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 20 noiembrie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!