Destine ratacite episodul 223 din 21 aprilie 2020

Siddhart vorbeste cu Naina, preotul termina slujba apoi familia face slujba. Kushi e nervoasa si striga la Parvatya fiindca e geloasa pe familie, Kushi zice lui Veeru ca discoteca va veni la ei. Siddhart ajunge la timp pentru a tine slujba cu Roli apoi preotul zice ca e timpul pentru ceremonia numelui copilului lui Simar. Preotul zice ca numele trebuie spus la urechea copilului dar el nu e cu ei acolo, Mata gi zice lui Simar sa nu se intristeze ca rugaciunile lor vor ajunge la fetita, Roli il intreaba pe Siddhart ce e cu el si de ce este suparat, el nu vorbeste apoi zice ca din cauza ei.

Toti vad ca Kushi a facut discoteca la ei acasa se danseaza si se bea alcool Kushi se lauda ca e proprietara casei. Familia vede Mata gi e uimita ca vede alcool. Mata gi opreste muzica. Kushi o vede apoi ca ea a facut asta, Kushi zice lui Mata gi ca e hoasca ca ea e proprietara acum apoi porneste muzica iar, Mata gi opreste iar, Kushi o tranteste la pamant. Familia vine la ea apoi, Kushi danseaza in continuare Prem striga la Kushi, Veeru o apara pe aceasta iar el se pune in fata ei.

Destine ratacite episodul 223 din 21 aprilie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 223 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 21 aprilie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!