Dragoste si ura Episodul 657 din 21 Aprilie 2020

Akash vrea sa danseze, Meethi se intreaba cum, ea zice lui Ambika sa danseze, Akash o i-a pe sus pe Meethi si danseaza. A doua zi Meethi o suna pe Mukta si-i zice ca Akash i-a adus un mergator. Mukta merge pentru prima data la locul de munca cel nou inspectorul vine la Maya pentru a merge dupa bratari la piata, Maya ii arata bratarile ea zice ca ii le va da Ambikei in ziua festivalului. Maya zice apoi Ambikei sa-si scoata bratarile fiindca tatal ei i le-a pus pe mana. Inspectorul vede ca bratarile sunt false el le da de pamant, Ambika zice ca Meethi primeste din alea adevarate. Inspectorul o ameninta pe Maya ca daca mai face asa ceva o inchide. Meethi incearca sa mearga cu premergatorul dar cade ea zice de crichet iar Aakash zice ca se poate.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile.

Dragoste si ura Episodul 657 Online

Din cauza neputintei de a se razbuna in mod direct pe aceasta Tapasya incepe sa manipuleze intreaga casa facand uneori chiar pe victima si in planul sau de distrugere incearca chiar si sa o omoare pe Ichcha dar nu-i reuseste planul asa ca se indreapta spre sotul ei care recurge la un gest necugetat, lasand-o vaduva pe Ichcha care se refugiaza ducand o viata normala fara prea multe pretentii de la viata.

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 657 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 21 aprilie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!