Destine ratacite episodul 859 din 17 Ianuarie 2022

Bijutierul zice ca Anjali a fost fata ce a vandut colierul, aceasta intreaba cine esti tu? si se i-a de el, cerand daca are dovada sau chitant, matusa zice cum vorbeste cu el, ca este omul de incredere Anjali zice acum inteleg ea zice lui Vikram ca bijutierul a fost adus acolo si ca matusa l-a adus intentionat ca ea l-a facut sa zica asta, Anjali zice ca matusa stia parola de la seif doar ea, tatal lui Vikram zice ca da, ca ea nu a vrut sa stie parola, Anjali zice e complotul ei, Vikram zice destul, el spune bijutierului cat a fost, Vikram scrie un cec de 1 milion de rupii, Anjali zice ce faci? Daca i-ai dat cec ai dovedit ca sunt vinovata, ea striga la matusa, Vikram zice taci, fii calma putin este matusa, aceasta zice daca tac e pentru familie si pentru fericirea si pacea ei, Kushi se baga iar Simar zice nu te baga si Prem zice sa taca.

Ele se cearta iar Vikram zice taceti Simar zice ca sotul trebuie sa fie alaturi de sotie sa nu tradeze increderea ei de mama, Prem se desparte de Anjali dar la Simar, Anjali intoarce spatele. Kushi zice ca azi a jucat bine iar Anjali ca premiul pentru cea mai buna actrita merge la ea, Kushi zice lui Prem sa spuna la Anjali sa se mute, Prem zice taci, daca e adevarat, PYUSH e la birou acolo vine Vaidehi sa se angajeze, ei aproape se vad, Vaidehi zice el aici Vikram e cu matusa iar Anjali ii vede, PYUSH se gandeste la Vaidehi ea apare acolo el zice te-ai intors? sa nu ma mai parasesti dar de fapt este Roshni doar el vede pe Vaidehi, aceasta il cearta si-i spune sa fie mai realist.

Destine ratacite episodul 859 din 17 ianuarie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 859 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 17 ianuarie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!