Destine ratacite episodul 202 din 31 martie 2020

Roli ii spune lui Kushi sa nu mai faca nimic rau familiei ca are dovezile impotriva ei si o poate da oricand afara din casa, insa ea ii zice lui Simar sa stearga toate dovezile ce le are Roli si o ameninta pe aceasta din nou. Simar merge la Roli in camera sa afle inregistrarea, Roli vine si o vede pe Simar cautand de zor, Simar ii zice ca vrea telefonul cu inregistrarea cu Kushi si ca vrea sa stearga inregistrarea. Simar sterge înregistrarea, Kushi vine si vede ca s-a tinut de cuvant apoi ii spune ca Simar mai are cateva copii in laptop. Roli sterge si de pe laptop, Kushi nu stie daca a sters sau nu fiindca nu stie ce e pe laptop dar totusi le crede. Insa Roli are dovezile pe stick puse, apoi Kushi aduce niste acte false cu numele ei pe ele si zice lui Simar sa le schimbe cu cele de la Mata gi din dulap. Kushi zice ca-i da timp pana maine. Simar nu poate dormi de ganduri, la fel Roli. Ea merge si se roagq la zeita, ea zice ca trebuie sa faca asta pentru copilul ei, sotul lui Pari pune cenusa magica in patul ei de la un Guru pentru a putea face copii, Pari are mancarimi apoi. A doua zi Simar inlocuieste actele din dulapul lui Mata gi dar aceasta o prinde cu actele in mana, ea zice sa aduca actele la templu sa le semneze.

Telenovela cu o poveste interesanta in spatele a tot ce se vede, ne este adusa in fiecare seara de vineri si pana duminica si promite sa fie captivanta chiar de la primele episoade, mai exact Destine ratacite este introdus in grila de programe de pe National tv si aduce un surplus de intamplari bazate pe fapte din viata reala. Inca de la primele imagini serialul prezinta povestea de viata a nu mai putin de doua surori pe numele lor Simar si Roli, fete obisnuite care la un momentdat isi creaza un rost in viata fiecare casatorindu-se facand parte dintr-o familie respectata si care devin un exemplu de nurori pentru familia Bharadwaj.

Destine ratacite episodul 202 din 31 martie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 202 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 31 martie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!