Dragoste si ura Episodul 645 din 31 Martie 2020

Damini cu familia afla ca glontul a atins maduva lui Meethi de aia nu poate merge. Inspectorul o suna pe Maya si zice ca vrea sa isi marite fata cat mai repede posibil, sora lui Maya zice ca inspectorul este de fapt un escroc si un mincinos. Meethi sufera ca nu-si mai simte picioarele, Aakash se gandeste la Meethi dar el nu stie ce a patit. Vishnu il suna dar el nu raspunde, Meethi se necajeste ca nu mai poate merge si Thakur o consoleaza. Vishnu merge la Akash acesta ii spune ca Damini nu-l mai vrea in viata lui Meethi, el zice ca nici el n-o mai vrea pe Meethi. Vishnu intreaba daca stie cum este Meethi, iar Thakur spune de Damini ca o pot lua pe Meethi acasa. Aceasta este pusa intr-un scaun cu rotile, ea ajunge acasa, Damini acopera adevarul spunandu-i lui Meethi ca ea i-a zis lui Aakash sa o lase in pace sa nu mai vina pe la ea nici macar in vizita.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile care incep sa aiba scene si decizii diferite.

Dragoste si ura Episodul 645 HD

Din cauza neputintei de a se razbuna in mod direct pe aceasta Tapasya incepe sa manipuleze intreaga casa facand uneori chiar pe victima si in planul sau de distrugere incearca chiar si sa o omoare pe Ichcha dar nu-i reuseste planul asa ca se indreapta spre sotul ei care recurge la un gest necugetat, lasand-o vaduva pe Ichcha care se refugiaza ducand o viata normala fara prea multe pretentii de la viata.

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 645 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 31 martie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!