Destine ratacite episodul 537 din 1 Martie 2021

Simar cu Prem merg la spital unde a fost Roli si verifica sa vada daca nu a venit altcineva in locul ei, ei afla ca a fost acolo tot timpul, aceasta Roli o recunoaste pe mama lui Simar care este, mama lui Simar ii zice sa o accepte pe sora ei. Simar nu crede ca ea este Roli desi insista sa o convinga aceasta ii reproseaza ca nu mai are rost sa planga caci nu are deloc chipul lui Roli, auzind acestea nou Roli ii spune ca o sa plece din casa daca tuturor li se pare a fi totul o conspiratie insa ea este cu adevarat si ar trebui sa vada asta in ochii ei.

Insistentele lui Roli nu par sa induplece pe nimeni, Simar realizeaza ca Roli niciodata nu s-ar fi jurat si ii intinde mainile spre a o lua in brate si ii cere scuze ca i-a sporit supararea cerundu-i sa nu se mai streseze si sa incerce sa doarma putin pentru a se linisti, odata plecata Simar spune ca are lacrimi in ochi pentru ca a simtit sufletul surorii sale, Roli se duce in camera lui Siddanth si ii spune incercarile sale.

Destine ratacite episodul 537 din 1 martie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 537 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 1 martie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!