Destine ratacite episodul 207 din 5 aprilie 2020

Kushi o da cu capul de dulap pe Manoranjan desi pare ca a fost neintentionat apoi ea merge jos, Pari cu sotul vin jos si ei dar Kushi se furiseaza la usa. Ea iese pe usa in timp ce Pari cu sotul ei vorbesc, Kushi pleaca Simar doarme dar apoi se trezeste parca simtind ceva. Ea zice ca merge la Kushi sa o vada si cand intra in camera ei, Simar o vede pe matusa ca e pe jos ea strigand la familie. Toi vin acolo Manoranjan zice ca a fugit ea le zice sa plece sa o prinda. Prem, Siddhart cu restul merg dupa Kushi s-o caute, Kushi da de un alai de credinciosi ai zeitei si se baga printre ei ca sa nu fie vazuta.

Apoi Prem vede alaiul, Simar zice ca Kushi avea un sari roşu, Prem zice se intreaba daca sigur e printre ei intre timp Simar da de Kushi si apoi Roli ea e prinsa intre ei, apoi toata familia o inconjoara insa Veeru e in masina mai in departare, Kushi o impinge pe Roli si fuge insa apoi o apuca durerile nasterii. Veeru pleaca apoi Kushi e dusa la spital unde toata familia e cu ea. Mata gi suna pe Siddhart si afla ca Kushi are contractii, Kushi naste, Simar e acolo langa ea cand se aude plansetul copilului, Simar vine cu fetita ei afara pe hol, Prem se bucura s-o vada.

Destine ratacite episodul 207 din 5 aprilie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 207 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 5 aprilie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.error: Content is protected !!