Destine ratacite episodul 864 din 22 Ianuarie 2022

Anjali zice lui PYUSH ca trebuie sa mearga sa cumpere costumul de dans, ROSHNI cu Anjali cu PYUSH merg in piata, acolo PYUSH vede pe Vikram, el se gandeste ca poate daca el cu Anjali vorbesc se vor intelege, Simar o maseaza pe Mata gi pe picioare, ea zice ca trebuie sa indrepte lucrurile in casa, Mata gi zice curand casa noastra va fi fericita iar, PYUSH merge la Vikram el zice am venit la cumparaturi si stam la o cafea sa vina si el cu ei la masa, Vikram zice ca are treaba. El zice ca trebuie sa plece ca viata personala nu se amesteca cu cea profesionala, PYUSH se intoarce la masa, el nu spune lui Anjali de Vikram apoi Simar merge la Anjali in camera si vede pastile de dormit, somnifere, Simar o striga pe Anjali dar ea nu deschide ochii, Simar cheama familia care vine acolo imediat toti se sperie, Prem zice trezeste-te, PYUSH suna la ambulanta. Simar arunca apa pe ea, ea se trezeste si zice asa se trezeste cineva? ce faceti toti aici? Anjali zice ca doar o pastila a luat atat, apoi ea doarme la loc, Simar zice lui Prem ca trebuie sa vorbeasca cu socrii lui Anjali matusa lui Vikram da bijuteriile ei sotului ei pentru a le vinde sa i-a tratament pentru tata lui Vikram, Simar apare acolo.

Pare ca Vikram nu mai are bani, unchiul lui Vikram zice ca a fost un raid de la Fisc si tatal lui Vikram a paralizat ca, conturile i-au fost blocate si nu a putut vinde terenul, Prem zice noi suntem aici, Simar da inapoi bijuteriile matusii. Mata gi zice lui Anjali ca tatal lui Vikram e la spital, Anjali zice ca trebuie sa merg acolo, la spital matusa ii multumeste lui Simar pentru ce a facut, Anjali cu Mata gi ajung acolo ea merge la Vikram, el are ceva infectie la ochi. Doctorul iese si zice ca tatal lui Vikram este in afara pericolului, el zice ca 80 % din corpul tatalui e paralizat ca nu va mai putea vorbi, Vikram e devastat de veste apoi toti il vad pe tatal lui Vikram, el nu poate vorbi decat rau.

Destine ratacite episodul 864 din 22 ianuarie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 864 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 22 ianuarie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!