Puterea Dragostei 6 Aprilie 2020 Ep 260

Ieri intreaga casa a fost macinata de rivalitati incepand de la Catalin care are tot timpul ceva de scos in evidenta lui Livian si pana la Roxana si Turcu care desi sunt despartiti acestuia par sa se comporte ca si cum ar fi impreuna, Ligi a facut o dezvaluire care nu a fost luata in seama de multi insa se pare ca acesta din urma o tot curteaza trimitandu-i diferite mesaje si pe care acum cand sunt aduse in evidenta nu le recunoaste. Filip a primit protectia fetelor iar Sergio a fost din pacate votat spre eliminare primind astfel prima banderola rosie iar Bianca a primit banii spre dezamagirea aceluiasi Catalin. Ligi ii cere explicatii lui Sergio cu privire la niste poze care au fost publicate de catre fratele sau si care si-a permis sa vorbeasca prost despre ea iar el spune ca nu prea il intereseaza ce face acesta pentru ca tot timpul actiunile lui s-au spart in capul sau dar sustine ca ar avea dreptate in legatura cu ea. Oprica este in extas asta dupa ce Andy vine in casa si chiar au un dans impreuna, aceasta pare sa fie mai fericita ca niciodata iar celelalte fete sunt cu privirile atintite catre ei.

Sezonul 2 din Puterea Dragostei sau dupa formatul „Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Puterea dragostei 6 aprilie 2020 HD

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune? Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 17:00 si Sambata, de la ora 16:00, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea. Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei Sezonul 2 episodul 260 difuzata astazi 6 aprilie 2020, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

Partea 1 de la ora 11.


Partea 2 de la ora 17.

error: Content is protected !!