Destine ratacite episodul 197 din 26 martie 2020

Kushi il suna pe Veeru si-i zice ca este acasa si ca nu s-a dus la templu pentru ca este sarbatoare. Mata gi cu familia ajung acolo, Veeru ajunge la geamul lui Kushi si o striga de jos iar aceasta iese la el sa discute, familia tine slujba. Kushi ajunge si ea la templu, dar este ascunsa de fapt deghizata. Simar o vede pe Kushi ca este acolo chiar daca aceasta este deghizata, apoi e petrecerea unde se danseaza, Prem cu Siddhart danseaza frumos, Kushi e acolo la bijuterii in fata si reuseste sa fure bijuteriile, ea le pune intr-un saculet pe jos. Roli cu Simar o afla pe Kushi, care are bijuteriile la ea, Roli le vede. Kushi scapa bijuteriile pe jos iar Simar le vede si este socata, Simar zice ca ajunge cat a jucat teatru asa ca ii i-a bijuteriile insa Khusi nu se lasa si o ameninta ca daca nu o lase sa plece ii v-a face rau copilului ei, dar ii readuce aminte ca ea este in casa familiei sale datorita ei intre timp familia se afla la templu nu gasesc bijuteriile pe care trebuie sa le ofere zeului chiar daca incearca sa le caute nu reusesc sa isi explice disparitia lor asa ca se intreba unde sunt Simar si Roli.

Telenovela cu o poveste interesanta in spatele a tot ce se vede, ne este adusa in fiecare seara de vineri si pana duminica si promite sa fie captivanta chiar de la primele episoade, mai exact Destine ratacite este introdus in grila de programe de pe National tv si aduce un surplus de intamplari bazate pe fapte din viata reala. Inca de la primele imagini serialul prezinta povestea de viata a nu mai putin de doua surori pe numele lor Simar si Roli, fete obisnuite care la un momentdat isi creaza un rost in viata fiecare casatorindu-se facand parte dintr-o familie respectata si care devin un exemplu de nurori pentru familia Bharadwaj.

Destine ratacite episodul 197 din 26 martie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 197 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 26 martie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!