Dragoste si ura Episodul 642 din 26 Martie 2020

Doctorul zice ca Meethi are hemoragie interna. El zice ca in 24 de ore daca nu-si revine va intra in coma. Akash zice la politie ca unchiul lui Agarth a impuscat-o pe Meethi. Politistul zice ca Akash e suspectul principal ca pe unchiul sau nu l-a mai vazut cineva in ultima perioada. Akash se enerveaza pe politist, unchiul lui Akash se ascunde la el acasa. Kajri il vede si sparge lampa, doctorul zice familiei ca are nevoie de semnatura pentru operatia lui Meethi. Akash afla de Meethi de la Vishnu, el ii zice ca are 20-30 % sanse de supraviețuire. Akash e trist pentru starea lui Meeti. Maya intreaba pe Kajri unde e fratele ei. La operație se i-a curentul chiar cand se incepe, Maya merge cu pusca la fratele ei, ea ii zice ca ea l a omorat pe Nirbhay. Ekadesh e gata sa traga cand el se ridica. Politia se aude venind, Kajri ii anunta, Maya i; ascunde pe fratele ei în celula de jos din casa. Maya zice ca a gresit ca a impuscat-o pe Meethi si ca a gresit planul ei. Akash se roaga pentru Meethi. El urca la templu, curentul porneste la spital la Meethi. Operația începe, Akash se taie la picior, el sangereaza lui Meethi ii revine pulsul pe aparat fiindca era in stare critica. Akash merge pe genunchi, abia mai merge,d octorul zice ca situatia e critica ca a trecut 24 de ore.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile care incep sa aiba scene si decizii diferite.

Dragoste si ura Episodul 642 HD

Din cauza neputintei de a se razbuna in mod direct pe aceasta Tapasya incepe sa manipuleze intreaga casa facand uneori chiar pe victima si in planul sau de distrugere incearca chiar si sa o omoare pe Ichcha dar nu-i reuseste planul asa ca se indreapta spre sotul ei care recurge la un gest necugetat, lasand-o vaduva pe Ichcha care se refugiaza ducand o viata normala fara prea multe pretentii de la viata.

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 642 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 26 martie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!