Dragoste si ura Episodul 673 din 19 Mai 2020

Yuvan zice unui angajat ca ei trebuie sa se revanseze in fata lui Vishnu ca are un CV bun, Meethi nu vrea sa mai asculte ce zice Maya iar aceasta ii zice Ambikei ca e mincinoasa. Ea zice ca are dreptate si sa se fereasca de ea. Apoi Ambika sparge un borcan cu ceva si isi pune piciorul intentionat in cioburi si se taie. Apoi ea il striga pe Aakash si pe Meethi. Ambika zice ca Maya a facut asta dar Maya zice ca minte caci ea a spart borcanul cu mana ei ca e vicleana ca ea va distruge familia. Sankrant e nervos pe Maya iar ea sare pe Ambika, Sankrant o i-a de mana pe Maya si zice ca s-o lase de nu uita ca e fiul ei, Meethi zice ca a mintit-o Maya desi a jurat pe fii ei. Ambika se preface ca o doare capul. Sankrant e suparat pe Maya si zice ca face cu Ambika ce a facut cu Meethi. Maya zice ca a vrut s-o rapeasca sa nu mai faca rau, Meethi n-o mai crede pe Maya desi ea zice ca e planul Ambikei, Vishnu ii pregateste o cina romantica lui Mukta de ziua indragostitilor.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile.

Dragoste si ura Episodul 673 Online

Din cauza neputintei de a se razbuna in mod direct pe aceasta Tapasya incepe sa manipuleze intreaga casa facand uneori chiar pe victima si in planul sau de distrugere incearca chiar si sa o omoare pe Ichcha dar nu-i reuseste planul asa ca se indreapta spre sotul ei care recurge la un gest necugetat, lasand-o vaduva pe Ichcha care se refugiaza ducand o viata normala fara prea multe pretentii de la viata.

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 673 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 19 mai 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!