Destine ratacite episodul 177 din 6 martie 2020

Simar aluneca pe uleiul pus de Kushi, insa se pare ca totul se intampla in visul lui Kushi. Simar ocoleste uleiul de pe jos si nu cade, Kushi e ocupata cu Pari cu o candela. Roli zice ca ea a pus candele unde era uleiul pe jos pentru a nu cade, Kushi o vede pe Roli dar e acoperita si nu isi poate da seama daca este ea. Roli da de Veeru care o vede la fata, apoi Roli se ascunde. Kushi merge dupã ea si il vede pe Veeru care-i zice ca a mai vazut-o undeva pe femeia aia el o intreaba cine e pentru ca ea este cea care a jignit-o la petrecere. Kushi zice ca e Roli apoi se ascunde de Veeru care vine la masina. Siddhart vede ca Roli nu e acasa, el o suna, Kushi striga dupa Roli cand sa plece de dupa maşini, ea face asta pentru a-i face rau. Roli vrea sa zica de ce a venit dar este intrerupta de Karuna. Simar zice lui Roli sã taca, Siddhart vine si el acolo si striga sa inceteze, toti sunt uimiti. Siddhart zice lui Simar sa nu mai zica nimic, el i-a apararea lui Roli, Prem se baga si el Siddhart zice sa-l lase sa vorbeasca si spune ca nu o sa mai permita ca nimeni sa strigela sotia lui ca uita de varsta celorlalti.

Telenovela cu o poveste interesanta in spatele a tot ce se vede, ne este adusa in fiecare seara de vineri si pana duminica si promite sa fie captivanta chiar de la primele episoade, mai exact Destine ratacite este introdus in grila de programe de pe National tv si aduce un surplus de intamplari bazate pe fapte din viata reala. Inca de la primele imagini serialul prezinta povestea de viata a nu mai putin de doua surori pe numele lor Simar si Roli, fete obisnuite care la un momentdat isi creaza un rost in viata fiecare casatorindu-se facand parte dintr-o familie respectata si care devin un exemplu de nurori pentru familia Bharadwaj.

Destine ratacite episodul 177 din 6 martie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 177 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 6 martie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!