Dragoste si ura Episodul 631 din 6 Martie 2020

Akash e cu femeia ce a adus-o acasa, ei beau si danseaza impreuna, Meethi ii vede si nu-i place ceea ce vede, femeia respectiva zice lui Aakash sa mearga in camera iar Akash fiind obosit cade pe canapea si adoarme, femeia pleaca. Tappu aduce mancare pentru Rathore iar Meethi se gandeste la Akash, apoi ea merge sa-l vada, el e tot in salon pe canapea, ea merge si il descalta si ii pune perna sub cap apoi il inveleste. Akash o prinde de mana si zice sa nu plece dar nu stie cine este, a doua zi Aakash se trezeste, Meethi zice ca pentru ea nu conteaza ce a facut, el zice ca minte. Nani zice de nunta lui Mukta ca trebuie sa-i gaseasca un print. Thakur zice ca a gasit un avocat lui Mukta pentru Rathore si cand vrea sa vorbeasca cu el, fuge dar nu-ol prinde pe avocat care pleaca cu masina. Ea alearga dupa el pe drum, Vishnu o vede si de duce la la ea. Meethi descopera ca Vishnu are amintiri cu Mukta care merge la Thakur si il imbratiseaza, ea plange pentru ca nu a dat de avocat. Mai apoi seara Aakash vine si se face ca vorbeste la telefon cu fata de asear, Meethi il aude, el vrea s-o faca putin geloasa.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile care incep sa aiba scene si decizii diferite.

Dragoste si ura Episodul 631 HD

Din cauza neputintei de a se razbuna in mod direct pe aceasta Tapasya incepe sa manipuleze intreaga casa facand uneori chiar pe victima si in planul sau de distrugere incearca chiar si sa o omoare pe Ichcha dar nu-i reuseste planul asa ca se indreapta spre sotul ei care recurge la un gest necugetat, lasand-o vaduva pe Ichcha care se refugiaza ducand o viata normala fara prea multe pretentii de la viata.

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 631 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 6 martie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!