Acces direct din 6 Martie 2020 Online HD

Simplul dans a lui Viorel alaturi de o frumoasa fata care a venit sa danseze in platoul Acces Direct a fost vazut de catre Viorica drept un posibil atac la acesta si chiar in timp ce acesta se indoia pe langa aceasta a fost la un pas de a izbucni in lacrimi dar reactia ei nu a intarziat sa apara pentru ca imediat dupa ce melodia s-a terminat aceasta i-a si cerut explicatii la modul in care el s-a distrat si asta nu este nimic pentru ca Viorel pentru a doua oara incearca sa o sara pe Vuplita si de fata cu ea dupa ce o alta femeie i-a propus intr-o parcare si in masina ei persoala sa devine model la firma pe care o conduce si sa pozeze in hainele pe care acesta i le pune la dispozitie. Pana si interventia telefonica a femeii nu a putut sa o calmeze pe aceasta repetand intr-una cei poate face pentru ca ea nu mai este la fel, asa ca au decis ca amandoi sa faca o pauza de cateva zile pana isi revin.

In fiecare dupa amiaza de luni si pana vineri emisiunea Acces direct aduce subiecte ce sunt dezbatute in direct alaturi de alti jurnalisti, psihologi si alte persoane care incearca sa desluseasca anumite adevaruri sau sa ajute persoanele care apeleaza la acest gen de reality show, pe parcursul anilor emisiunea a devenit populara incat a reusit sa isi pastreze locul pe micile ecrane si sa aiba parte de un succes. Prezentatorii nu se feresc sa prezinte subiectele zilei exact asa cum vin, unele dintre ale au fost emotionante, pe alocuri dramatice si fara alte cosmetizari ale intamplarilor.

De-a lungul timpului telespectatorii au inteles formatul si au primit in fiecare zi fiecare tema astfel ca a devenit cea mai vizionata emisiune cu audiente uneori record, prezentatorul Mirela Vaida mentine ca de fiecare data sirul evenimentelor sub control si incearca pe cat posibil sa inteleaga dorintele dar si unele rezolvari ale cazurilor venite zilnic, si de multe ori sunt momente de maxima tensiune ce necesita interventia celor din platou pentru a gasi sensul tuturor intamplarilor. Oameni veniti de prin toate colturile lumii au gasit rezolvari la probleme si unii chiar si-au regasit sperante la unele cereri de ajutor, in preajma sarbatorilor tematica este schimbata si sunt aduse cazuri sociale care sunt prezentate spre ajutorare si prin promovarea lor oamenii au inteles ca tot ce vedem pe micile ecrane este adevarat si nu este un show regizat.

Acces direct din 6 Martie 2020 HD

Pe parcursul editiilor vor fi doua afisari de personaje, evenimente ori cazuri si se incearca incadrarea lor in timpul maxim oferit de cateva ore drept pentru care uneori este necesar revenirea pe acel subiect si in ziua urmatoare iar in cel mai special caz se poate revedea acelasi subiect chiar si pana la sfarsitul saptamanii. In intervalul difuzarii emisiune este lider de audienta de fiecare data reusind sa plaseze pe loc secund acelasi format de pe posturile concurente. Astfel astazi avem programat spre vizionare de la ora 17 inca o editie din sezonul nou Acces direct din data de 6 martie 2020 transmisa dupa orele 19 in fiecare seara de luni si pana vineri unde dezvaluim in premiera noutati si ce se mai intampla in frumoasa noastra tara.

Varianta 1.

error: Content is protected !!