Căștile cu conducție osoasă, care au apărut și în România, sunt aplicate pe tâmple

Căștile cu conducție osoasă utilizează o tehnologie care există de aproximativ șapte până la opt ani pe piață. Sunt acum ceva mai ieftine.

Pentru a transmite sunetul în urechea internă, ei folosesc craniul, care este format din oase, mai degrabă decât timpanul. Prin urmare, poți folosi aceste căști pentru a continua să auzi ce se întâmplă în jurul tău atunci când alergi sau te plimbi cu bicicleta. Modelele rezistente la apă, ploaie, praf și transpirație costă între 900 și 1000 de lei.

Castile wireless ce transmit semnalul prin conductie osoara emit o serie de vibratii receptionate de oasele capului fiind transmise direct in urechea interna unde sunt interpretate ca sunete. Un avantaj deosebit al acestor casti spre deosebire de castile clasice headphones sau earpods este acele de a nu anula/masca sunetul inconjurator astfel incat putem sa le folosim in siguranta in public intrucat suntem la fel de constienti de zgomotele inconjuratoare ca si cum nu am purta casti deloc.

Prin acelasi principiu ne auzim singuri vocea prin vibratiile oaselor capului principiul fiind descoperit si folosit chiar de Ludwig van Bethoven ce a reusit sa treaga bariera pierderii auzului reusind sa „auda” sunetele prin vibratiile pianului sau compunand o sumedenie de piese de arta fara a le putea auzi ci simti.

Dispunand de o noua tehnologie de conducere osoasa deschisa, care va permite sa fiti atenti la imprejurimile si lucrurile in timp ce le porti. Ideale pentru alergare, ciclism, antrenament si multe altele, va permit chiar sa va bucurati de muzica in timpul orelor lungi de munca sau de condus fara intrerupere.

error: Content is protected !!