Sfaturi utile și soluții, cum să-ți repari iPhone-ul dacă a căzut în apă

Ai căzut în apă cu iPhone-ul tău și nu știi ce să faci? Există câteva lucruri pe care le poți face imediat pentru a-ți păstra telefonul și pentru an evita cheltuielile mari de reparație. În acest articol, vom oferi câteva sfaturi utile și soluții rapide pentru recuperarea iPhone-ului dumneavoastră după ce l-ați pierdut în apă. Deci, înainte de a contacta un service iPhone de încredere pentru a rezolva problema cu prețul, ia aceste măsuri:

Încearcă și scoate telefonul din apă în cel mai scurt timp posibil.

Dacă iPhone-ul tău a fost scăpat în apă, primul pas este să-l scoți cât mai repede posibil. Riscul de deteriorare iremediabilă crește pe măsură ce stă mai mult în apă. Dacă telefonul este încă pornit, oprește-l imediat pentru a scoate cartela SIM. Nu încercați să-l porniți din nou până nu este complet uscat.

Șterge telefonul cu o cârpă uscată și absorbantă

Șterge telefonul după ce a fost scos din apă cu o cârpă uscată și absorbantă, cum ar fi un prosop sau un șervețel de hârtie. Încearcă să scoateți cât mai multă apă din toate orificiile și crăpăturile telefonului, inclusiv butoanele, mufa de încărcare, difuzorul și microfonul. Nu usca telefonul folosind un uscător de par sau o sursă de căldură directă, deoarece acestea pot cauza daune suplimentare.

Pune telefonul într-o pungă cu orez sau gel de silice

Pune iPhone-ul într-o pungă de orez sau gel de silice este un alt truc pentru a-l usca. Aceste materiale pot ajuta la eliminarea apei din interiorul telefonului, deoarece au capacitatea de an absorbi umezeală. Puteți pune telefonul într-o pungă care se poate închide ușor, apoi adăugați orez sau gel de silice în interiorul pungii. Schimbați orezul sau gelul la fiecare câteva ore și păstrați telefonul în pungă timp de cel puțin 24 de ore.

Verifica indicatorul de contact cu lichidul

Indicatorul de contact cu lichidul (LCI) poate fi examinat pentru a determina dacă apa care an intrat în iPhone-ul tău l-a afectat sau nu. Acesta este un punct mic, alb sau roșu, situat în slotul SIM al telefonului. În cazul în care indicatorul este alb, înseamnă că telefonul nu a fost murdar. În cazul în care indicatorul este roșu, aceasta indică faptul că telefonul a fost contaminat cu lichide și are potențialul de a suferi daune interne.

Contactează un service iPhone

Dacă ați urmat toate instrucțiunile de mai sus și iPhone-ul dumneavoastră nu funcționează sau nu funcționează în niciun fel, este foarte probabil că necesită o reparație profesională. În acest caz, vă sugerăm să contactați un service iPhone de înaltă calitate, care poate efectua o diagnoză fără costuri și poate oferi o estimare precisă a cheltuielilor de reparație. iPhone -a și -a -a de și Apple,a, și unuri și unuri, unuri și unuri, și unuri, și unuri, și unuri, și unuri, și unuri, și unuri, și unuri, și unuri, și unuri, unuri și unuri, și unuri, unuri și unuri, și unuri,un

Deși pierderea iPhone-ului în apă nu înseamnă întotdeauna pierderea acestuia, chiar dacă poate duce la circumstanțe neplăcute și stresante. Ai șanse mari să-ți recuperezi iPhone-ul și să-l folosești fără probleme dacă urmezi sfaturile și soluțiile prezentate în acest articol.

error: Content is protected !!