Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 38 din 21 Februarie 2024

Personal, mi-a placut si inca il plac pe Cosmin, l-am perceput ca fiind un baiat cu bun simt si imi place faptul ca si lui ii place de mine. Astfel, a decis sa fie cu Stefania pentru a fi fericiti dar parca si ea incepe sa se victimizeze, de la inceput ea a afirmat ca este fotomodel, iar el saracul, se simtea inferi0r ei. Totusi, ieri plangea spunand ca a facut sacrificii pentru biletul la emisiune, ceea ce cred ca este adevarat, eu o vad pe ea ca pe un copil frumos, dar nu imi place ca atunci cand rade isi acopera gura.

Larisa s-a plans si s-a certat cu Giuly si cu Bianca iar astazi le vad pe toate trei la masa vorbind ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, parca ar fi purtat manta lor sau poate ca toate trei doresc materiale, jumulita nu poate fi mai fericita ca a adus manta unui Azorel, iar Bianca si Ionica se indreapta tot spre ea, refuzand-o pe Bianca sincert votez pentru Cosmin si Stefania.

Casa iubirii din 21 Februarie 2024 Online

Larisa incearca sa se prefaca in victima dar de fapt este singura responsabila pentru tot, a tot incercat sa domine atat fetele cat si baietii prin cuvintele ei agresive insa Robert este un baiat cu maniere si respect pentru fete. Patrick este frumos si se poarta elegant, dar in fiecare zi incearca sa conduca lucrurile in directia dorita de el, in schimb nu imi place Robi nu pare sa aiba maturitatea necesara si cred ca nu ii pasa cu adevarat de Larisa, parca ar juca un joc ca sa nu fie eliminat si sa profite de situatie cu ea.


O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii Sezonul 3 Episodul 38, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche. Cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient, dar regulile acestei editii vor ramane stricte. De aceasta data, publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 21 februarie 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00. In weekend, transmisiunile vor avea loc la ora 16:00 si, respectiv, la ora 19:00. In cadrul acestora, gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor. Cei cu adevarat dornici de un viitor frumos trebuie sa depuna eforturi, iar emotiile prezente vor gasi rezolvarea, ramane sa ne intalnim zilnic pentru a afla mai multe.

partea 1 de la ora 10.00.

partea 2 de la ora 16.00.

 

 

error: Content is protected !!