Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 123 din 16 Mai 2024

Roby cu Virginia se tin unul de altul datorita secretului care il au impreuna, are dreptate Giulia cand a spus ca ea a intervertit imediat cand a auzit de deitul ei Virginia joaca rolul de fata cuminte dar e ceea mai usuratica fata din casa cand la Robi cand la Patrick, asta nu vede nimeni, aduceti-va aminte cand a cerut cheile de la hotel singura a parut asa penibila dispretata dupa un barbat.

Patrick alt nimeni decat un derbedeu care se hraneste doar din scandaluri si asta i bun de indoit fierul in doua, au distrus comunismul care crestea oameni verticali si muncitori in toate domeniile, care sa creasca trantori si mahalagioace cand porneste unul, porneste toti de parca aveti dirijor special. Julia maturizeaza-te, o femeie de varsta ta nu are asemenea reactii de adolescenta sincer lasa fetele de 20 de ani sa fac tam-tam tu esti obosita deja cauta afara pe cineva pentru un posibil viitor de familie mama Cruela stai mai calma cat despre Rebecca zici ca-i pestisor de acvariu.

Casa iubirii din 16 Mai 2024 Integral

Patrick, te auzi cat vorbesti l-ai lasat pe Robert 3 secunde sa vorbeasca apoi ai inceput sa vorbesti numai tu aceleasi intrebari creezi toate discutiile, zici ca glumesti mai analizeaza-te incepe si Julia cu gura mare, numai voi vorbiti mai lasa si pe altii.
Nu am vazut femeie mai disperata dupa barbati precum Julita, a zis Chelu’ ala ca nu ar vrea o nici platit si tot se baga in seama cu el de tot rasu ii la alta iar fi fost rusine sa mai stea acolo, nu o vrea nimeni aia nu se uita in oglinda oare.

O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii Sezonul 3 Episodul 123, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche, cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient dar regulile acestei editii vor ramane stricte de aceasta data publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 16 mai 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00 iar in weekend transmisiile vor avea loc la ora 16:00 si respectiv la ora 19:00 gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor.

partea 1 de la ora 10.00.

partea 2 de la ora 16.00.

error: Content is protected !!