Casa iubirii Sezonul 2 Episodul 362 din 12 Ianuarie 2024

Ce interesant e, Antoni a parasit-o pe Vlada din cauza ca a dansat, iar el a dansat un dans romantic cu Bianca stiind ca ea are o relatie, adica se permite dansurile romantice cu alta persoana dar un dans mai nebun el nu accepta ccred ca nu a iubit-o niciodata pe Vlada, a fost doar un teatru pentru emisiune, iar el a lasat-o ca sa intre in sezonul 3. Robert este cel mai naiv concurent din acest sezon, a lasat garda jos la insistentele staff-ului si ale M, dupa luni bune a cedat si a acceptat o relatia cu M. Asa s-a facut vazuta M, pe care nu o vroia nici un baiat si se ruga sa nu fie votata la eliminare apoi refuzata, furioasa fiind ca a pierdut sansa Valencia a pozat in victima, plans, ras, misto facut de R. Si el a cazut din ce in ce.

Deci Bianca, cum sa nu fi prietena cu Catinca, nu tu ai impins-o strategic in bratele lui ca sa te asiguri de voturi pentru finala? ai crezut ca Robert e tantalau ca fraierul de langa tine si nu ti-a iesit pasenta, ai iesit pe locul trei era de asteptat ca oamenii sa o aleaga pe Mihaela, nu se compara cu Catinca si nici macar cu tine. Ai luat teapa si pentru tot raul pe care l-ai facut concurentilor si acestei emisiuni, romanii te-au taxat coada intre picioare si fa pasi in Moldova ta, ai fost cosmarul multor telespectatori.

Casa iubirii din 12 Ianuarie 2024 Online

Totul este un scenariul de la inceput pana la final, deja se stie ca acest show nu tine cont de public si doar de banii pe care ei ii fac datorita voturilor pe care bietii oameni chiar s-au implicat pt cei carora erau placuti lor, eu am fost intodeauna impartiala nu am avut nici un favorit, doar ca sunt foarte dezamagita de prostia care acest post de televiziune o ofera publicului, pacat, chiar si Mantea si-a pierdut credibilitatea aveam o stima si respect maxim pentru ea, dar banii se pare ca sunt mai presus decat omenia cam asta se intampla acum in zilele noastre.

O noua versiune destinata dragostei perfecte este deja pregatita si adaptata pentru noii concurenti in formatul inedit denumit Casa iubirii sezonul 2 Episodul 362 construit special pentru fiecare pretendent care a venit cu dorinta pura de cunoastere a sufletului pereche, cei care isi cauta jumatatea vor avea timp la dispozitie suficient insa regulile de aceasta data se vor mentine cu strictele, in acelasi timp publicul o sa fie cel care decide soarta fiecaruia fara vreo alta implicare, incepand de azi, 12 ianuarie 2024 se vor difuza doua editii in fiecare zi de la ora 10:00 dimineata si dupa amiaza la 17:00, iar in week-end vom avea difuzare de la 16:00 respectiv la 19:00, unde gala isi va spune cuvantul de fiecare data, drumul spre cunoastere nu este usor insa cei care isi doresc cu adevarat un viitor frumos trebuie sa faca si aceste eforturi, emotiile sunt prezente iar noi le vom gasi de fiecare data rezolvare impreuna pe blogulmeu.net, determinarea pentru unele fete a fost vizibila insa cunoasterea spune totul, ramane sa ne vedem zilnic.

partea 1 de la ora 10.00.


partea 2 de la ora 16.00.

 

 

error: Content is protected !!