Casa iubirii Sezonul 2 Episodul 360 din 10 Ianuarie 2024

Bianca este insuportabila, imi placea la inceputul primului sezon cum vorbea dar acum se screme si cand vorbeste si cand rade, dar azi cu euforia asta falsa vorbeste am senzatia ca latra, este foarte obraznica la fel si Iulia daca in sezonul trei intra Julia la revedere canalD si in general trecerea aceasta a concurentilor dintr-un sezon in altul o consider incorecta. Din start cei noi veniti sunt pusi in conditii inegal, cei noi nu vor avea din start sustinatori si pana de vor descurca cu toate regulile cei din sezonul doi-au sa-i domine in discutii etc, si cei vechi avand experienta in strategii ii vor elimina pe cei care nu tin cu dansi, asa cum a facut Bianca si cu Radu cu noii veniti.

Nu m-am uitat la galele in care au fost desemnati castigatori Radu, cel care spargea geamuri, isi injura prietena si demola pereti, si Alexandra, angajata Kanal D de la in cautarea adevarului, o fata de moravuri usoare adusa sa urle in emisiune. Nu ma voi uita nici la aceasta gala in care Radu, exponentul cel mai fidel al acestui sezon si tipul de om cu care rezoneaza Mantea, va castiga, ar fi interesant doar sa vedem chipul viperei cand va iesi pe locul trei, se pare ca stie deja pentru ca de la o vreme incoace si-a pierdut busola complet, vai de al nostru Ionut, in locul lui Robert as fi parasit aceasta mascarada de cateva luni de cand a inceput sa fie totul pe fata.

Casa iubirii din 10 Ianuarie 2024 Online

Cred ca toata lumea este nerabdatoare sa vada in sezonul trei pe unul dintre cei mai plictisitori baieti si anume Patrick, pe fata care nu a placut niciunui baiat si care nu are cum sa placa, Julia si pe fata care nu a placut niciun baiat si care a oferit ceafa la pupat cateva luni celui cu care era in cunoastere. Trei dintre cei mai plictisitori concurenti, care se vede ca vor la caldurica pe salariu garantat. Oare ce spera productia cu acesti esuati? vrea un sezon si mai urat decat cel actual, cu mascariciul de radu promovat si impins la castig? oare se poate mai jos de atat.

O noua versiune destinata dragostei perfecte este deja pregatita si adaptata pentru noii concurenti in formatul inedit denumit Casa iubirii sezonul 2 Episodul 360 construit special pentru fiecare pretendent care a venit cu dorinta pura de cunoastere a sufletului pereche, cei care isi cauta jumatatea vor avea timp la dispozitie suficient insa regulile de aceasta data se vor mentine cu strictele, in acelasi timp publicul o sa fie cel care decide soarta fiecaruia fara vreo alta implicare, incepand de azi, 10 ianuarie 2024 se vor difuza doua editii in fiecare zi de la ora 10:00 dimineata si dupa amiaza la 17:00, iar in week-end vom avea difuzare de la 16:00 respectiv la 19:00, unde gala isi va spune cuvantul de fiecare data, drumul spre cunoastere nu este usor insa cei care isi doresc cu adevarat un viitor frumos trebuie sa faca si aceste eforturi, emotiile sunt prezente iar noi le vom gasi de fiecare data rezolvare impreuna pe blogulmeu.net, determinarea pentru unele fete a fost vizibila insa cunoasterea spune totul, ramane sa ne vedem zilnic.

partea 1 de la ora 10.00.


partea 2 de la ora 16.00.

 

 

error: Content is protected !!