Am aflat, Ferma vedetelor începe pe 16 Februarie cu Sezonul 2! | Blogul Meu

Am aflat, Ferma vedetelor începe pe 16 Februarie cu Sezonul 2!

Da, începând de săptămâna viitoare în fiecare zi de marți și respectiv miercuri de la 20.30 vom vedea în acțiune vedetele fermieri, sunt 12 la numari și deja se știu care sunt.

Concurenții participanți la acest sezon sunt: Paul Ipate și Octavian Strunilă, Marcel Toader și Sorana Darclée, Benny Adegbuyi și Măria Constantin, Anda Ghită și Saveta Bogdan, Mircea N. Stoian și Ami, Lili Sandu și Viorel Sipos!
Ferma Vedetelor Sezonul 2

Conform protv emisiunea va avea doar câte două episoade în fiecare început de săptămână!

Să fie asta provocarea vieții lor? oare se știu ce îi așteaptă cu adevărat sau cred că totul o să fie floare la ureche? Ei bine, luni vom vedea prima lor reacție oficială în primele episoade din acest sezon nou.

Acest show le pregătește concurenților noi provocări, vor fi momente de suprindere dar și de distracție. Conform postărilor de pe o rețea de socializare, tradițiile noastre vor trebui adaptate obiceiurilor țării gazdă, și asta o să fie un pic dificil.

Primul episod din Sezonul 2 Ferma Vedetelor pe 2016 va fi disponibil de luni, așa că nu-l ratați!

Citeste si:

salam cu nevasta lui

ȘOC în lumea manelelor: Soția lui Florin Salam a fugit de acasă cu jumătate de milion de euro și s-a dus la fostul iubit, un bărbat căsătorit

Soția lui Florin Salam a decis să fugă din casa manelistului pentru a ajunge, din …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!