Omul lup adus în România de Wowbiz! Află drama lui Jesus Chuy

Povestea lui Jesus Chuy ne face să fim mai realiști, pentru că nimeni nu și-ar dori să aibă parte de o mutație genetică, care te poate transforma într-un animal sau poate mai rău, mexicanul supranumit și Omul Lup s-a născut cu această problemă și se pare că a fost transmisă genetic.

Acesta are trei fete cu trei femei diferite și toate fetele au moștenit această mutație care le-a adus această imagine, încă de mic aceasta a lucrat mai mult la circ și nu are studii, motiv pentru care cu mare greutate își găsește de muncă dar în același timp și persoane cu care să schimbe o vorbă.

Omul-lup: “Dacă mă rad, mi se umflă și mi se irită pielea!”

La început oamenii din satul său îi otraviau animalele pentru că ei considerau că era posedat, și că sunt creația celui rău, însă întotdeauna a încercat să uite toate întâmplările pentru a putea trăi.

Astăzi pentru prima dată omul lup a luat contact cu România mai exact cu bucureștenii și am putut vedea reacția oamenilor, în prima fază mulți oamenii au crezut că este deghizat și că are o mască însă după ce reporterul wowbiz le-a explicat oamenilor că el așa este din naștere mulți se uitau lung și ciudat!

Tot astăzi a putut gusta și mititei noștri, tipic pentru Românii.

Boala de care suferă el se numește hipertricoză, în prezent Chuy este căsătorit cu o femeie și au în prezent 15 ani de căsnicie, în prezent locuiește în Mexic și trebuie să se descurce cum poate pentru a putea supraviețui, a lucrat și în câmp dar și ca paznic.

Tot ce vrea este ca lumea să-i privească diferit că pe oamenii obișnuiți, cu toate că a întâlnit diferite personane cu mentalități diferite, ar vrea să fie considerat un om normal pentru că dacă își rade părul de pe față arată ca un om normal și este unul!

Mesajul pe care vrea să îl transmită este acela să fim mai toleranți!

error: Content is protected !!