Alt articol despre astrologie și zodii

Vă place Astrologia ? Vă uitați la Horoscop în fiecare dimineață ? Credeți în așa ceva?

Eu da. Am citit câteva cărți despre zodia mea și nu numai, personalitate și s.a.m.d. Mă pasionaeaza și vă spun sincer că mie mi se potrivește exact tot ce scrie (Taur).

Zodia care ne guvernează, ascendentul, numerologia și altele conturează într-un fel personalitatea fiecăruia.Este și asta o știință dar oricum nu tot ce scrie e 100 % adevărat și aici mă refer în special la ziare, doar de dragul de a le umple.
Astrologie
O să mai revin cu câteva articole pe temă asta…

Voi credeți în Astrologie? Vi se potrivește ce scrie la zodie?
Părerile sunt împărțite, este clar dovada stă mai jos, iată ce zice o prietenă:

Înainte nu citeam niciodată horoscopul pentru că stiam 100% că este incorect, că este făcut la modul general, gen pentru toată lumea… și plus de asta, într-un fel, nu este ok deloc. Nu ai idee cât de mult influențează cuvintele viață unui om. De ce m-aș lua după ce scrie cineva într-un amărât de ziar de mână a două sau pe o pagină de net? Crede-mă, când aveam 14 ani, am făcut și eu horoscopul pentru toate zodiile. Eram la mare cu mama (deplasare cu serviciul și evident m-a luat cu ea) și stăteam dimineața la micul dejun și scriam horoscopul împreună cu alți câțiva prietenii. Deci… NU horoscop. Dacă ți-l face cineva special pentru tine, luând în considerare ziua ta de naștere, data exactă și ora exacta…asa da. Altfel nu.

error: Content is protected !!