Nu ai cont de Google+? Nu-i bai, iti facem!

Candva luna trecuta ma pregateam sa intru pe Play Store, sa dau o nota foarte buna aplicatiei Cinemagia. Ei, dar sa fie oare decizia mea cat de publica e actiunea in cauza? Se pare ca nu se mai pot rate-ui aplicatiile pentru Android decat daca utilizatorul are si cont de Google+. Si daca nu-l are, nu-i bai, un-doi i se creeaza unul!

cont google plus

Si asta nu tine numai de Play Store, dupa cum ne spune si Wall Street Journal: toti cei care isi creeaza un cont de Gmail, YouTube (sau orice alt serviciu gazduit sub umbrela Google) se vor trezi cu conturi de G+. Mai mult chiar, acestea sunt cat se poate de publice si mai apar si foarte usor la cautare (aviz celor care tin mult la privacy-ul lor).

Bineinteles ca metoda s-a dovedit a fi si foarte eficienta; daca in iunie anul trecut, aproximativ 150 milioane de oameni foloseau G+ features precum +1, la sfarsitul anului numarul lor a ajuns la 235 de milioane.

In principiu, daca la inceput nimeni nu avea asteptari prea mari de la Google+, iar Facebook nu cred ca l-a privit ca fiind un real competitor, the Google giant reuseste sa puna putina ordine in marea de utilizatori si sa-i impinga pe toti inspre platforma de G+.

Sfatul meu e sa va creati un G+ bine pus la punct, cu informatiile pe cares sunteti dispusi sa le share-uiti, asa, just in case someone googles you! Mai bine decat sa dea peste conturi fantome create automat.

error: Content is protected !!