Ultimul trib sezonul 1 episodul 2 din 20 septembrie 2018

Se continua aventura vietii lor, a celor 21 de concurenti inscrisi in competitia Ultimul trib, alaturi de coechipieri vor trebui sa faca fata tuturor provocarilor, iar la final unul singur va castiga marele premiu.
Ultimul trib Episodul 2 din 20 septembrie 2018
Nu le va fi cu siguranta usor pentru ca sunt in africa, in Madagascar. La ultimul trib primesti ceea ce castigi, multi dintre concurenti sunt constienti de ce o sa se intample in cadrul competitiei este o provocare pe care multi vor sa o traiasca in aceasta viata, iar pentru unii este o oportunitate de a-si cunoaste limitele in timp ce unii se simt puternici pe toate planurile cred ca vor reusi datorita acestui fapt.

Saptamana trecuta ati vazut cum 21 de Romanii impartiti in trei echipe, au venit in Madagascar pentru aventura vietii lor. Dupa zeci de ore de zbor si epuizare, nervi intinsi la maximum, drama si suferinta, au ajuns in locul in care si-au inceput marea provocare.

Au intrat in contact cu o alta cultura, total diferita de a noastra. Si apoi au dat pentru prima oara startul unei lupte fara precedent, au intrat in jocul vietii lor, si au luptat pentru 3 teritorii diferite unde vor trai pentru cinci zile.

In editia de astazi veti vedea cum s-au adaptat vietii dure din Madagascar, tot astazi vom vedea cum se vor descurca in marea proba de nominalizare.

Nu rata astazi si maine seara de la aceasi ora portia ta dubla de actiune marca Ultimul Trib, doua episoade consecutive pentru a vedea tot ce se intampla in cadrul acestui show.
In aceasta seara puteti viziona pe cei nominalizati, urmareste si tu Ultimul trib sezonul 1 episodul 2 din 20 septembrie 2018 pe Antena1 si Antenaplay.

Partea 1

Partea 2

Partea 3

error: Content is protected !!