Fructul oprit sezonul 2 episodul 4 din 19 septembrie 2018

Dupa ce primul sezon a fost captivant si a reusit sa adune o multime de oamenii in fata micilor ecrane, Fructul Oprit isi continua povestea cu sezonul 2 de aceasta data, prin care isi propune sa aduca publicului actori noi dar si o poveste interesanta.

In acesta seara in episodul 4 vom putea vedea o actrita indragita intr-un rol cum nu sa mai vazut, este vorba de Maia Morgenstern, Suedezu și Fane pun la cale un nou plan, si mai indraznet insa cat de departe vor putea ajunge acestia in ce isi propun fara a avea si rasplata dupa cele facute.

Sonia strica intreaga liniste din casa familiei Caragea, o persoana din trecutul lui Tudor si Traian adauga intriga in familie si schimba total cursul evenimentelor.

Tot astazi, se va afla ca va mai avea un frate din alta familie, pe care initial il credea verisor! A spus ca relatia părinților ei ( Ana Alex din film) se va raci foarte mult urmând ca mama sa cunoască un domn misterios (mai mult ca sigur e Ioan cred). Vom fi martorii a doua nunți si alte evenimente ce ne vor tine in suspans. “Vom iesi învingători sezonul asta”. Asta e tot ce trebuie inteles si expresie ce poate spune multe.

Daca Ioan este fiul Magdei, ce reactie va avea oare acesta când va afla adevarul ? O va accepta ? O va respinge ? Ii va reprosa ceva oare? Vom vedea.

Serialul poate fi vizionat la orice ora, live pe Antenaplay, dar și în direct pe Antena 1, urmareste aici Fructul oprit sezonul 2 episodul 4 din 19 septembrie 2018.

error: Content is protected !!