Ultimul trib sezonul 1 episodul 3 din 21 septembrie 2018

In editia trecuta la jocul de nominalizare concurentii au avut parte de multe accidentari, Dorian a intrat de urgenta in ingrijirea medicilor dupa ce a avut parte de un accident, echipa albastra a pierdut jocul de nominalizare si urmeaza sa isi voteze membrul pe care il va trimite la duel, unde se va decide cine pleaca acasa in aceasta saptamana.
Ultimul trib episodul 3 din 21 septembrie 2018
Decizia la care au ajuns si care este starea de sanatate a lui Dorian Popa, in acest episod, lemurii au mai multe sanse de castig, si au si castigat, echipa galbena a reusit sa castige duelul din aceasta seara.

Datorita lui Dorian, echipa galbena a reusit sa parcurga traseul impecabil, dupa ce sa terminat competitia Dorian era plin de lacrimi, lucru care nu a mai fost vazut pana acum.

Fara prea multa jena, Cruduta a refuzat sa faca baie in ocean si a optat pentru varianta clasic romaneasca la lighean.

Cu toate ca Dorian a facut un adevarat show in concurs, acesta a trebuit sa plece din competitie, fiind eliminat, iar un crocodil a devenit lemur.
Deja se stie lenurii au castigat proba de nominalizare si astfel infrant detasat echoipa albastra, urmareste Ultimul trib sezonul 1 episodul 3 din data de 21 septembrie 2018 pe Antena1 si Antenaplay.

Partea 1

Partea 2

Partea 3

error: Content is protected !!