Supraviețuitorul caută 1 singur câștigător din cei 16 aventurieri!

Încep preselecțiile pentru Supraviețuitorul, emisiune despre care v-am și vorbit în acest articol, și-a deschis porțile pentru toți care nu au frică de nimic și cred că pot face față tuturor probelor din această competiție.
Supraviețuitorul
La preselecțiile din capitală ce tocmai au avut loc, sute de oamenii au stat ore la rând pentru a completa forularele de înscriere, unii au declarat că se înscriu pentru a vedea dacă poate rezista fără alimente și cu tot felul de gândaci pe lângă el.

Concurentul ideal este acela care dovedește pe tot parcursul probelor că rezistă la testele date, concurenții slabi se vor putea vedea încă din primele episoade, așa că mare mi-ar fi uimirea să văd concurenți care fac de ani de zile diferite sport-uri să nu fie capabili să facă, concurență.

Preselecțiile pentru Supraviețuitorul continuă, astfel că pe data de 2 aprilie sunteți așteptați în Timișoara la Hotel Continental începând cu orele 10 ale dimineții, la o săptămână distanță preselecțiile din Iași se vor ține pe 9 aprilie la Hotel Unirea tot de la aceași ora iar pe 16 aprilie în Cluj-Napoca la Hotel Golden Tulip oră este aceași.

Doritorii au ca dată limită 16 aprilie pentru a se înscrie la Preselecțiile emisiunii “Supraviețuitorul”! Mult succes.

error: Content is protected !!