Suflete tradate episodul 1074 din 11 august 2019

Jaggi o suspectează pe Daimaa și o supraveghează foarte atent la orice miscare. Între timp, Meera și Vidya o spionează pe Bhavani. De ce oare?

Jaggi o avertizează pe Gopi și pe Kokila despre intențiile rele ale lui Daimaa. Meera adună dovezi împotriva lui Bhavani. Kokila o bate pe Sameera pentru încălcarea regulilor facute la ritualul puja.

Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

Poate iti place si

Lacrimi la marea neagra

Lacrimi la marea neagra Episodul 32 din 15 Octombrie 2019

Cemil afla ca Vedat a fost cel care a facuto pe Mecan sa sufere pana …

8 comments

  1. Sincer urmăresc acest serial de foarte mult timp,nu inteleg de ce nu este tradus, va rog de 2 zile tot verific dar nu este subtitrat

  2. Bună seara! In seara aceasta al câtelea episod este scris? Că cu schimbarea aceasta de difuzare a serialului Suflete Trădate sunt dată peste cap. Mulțumesc din suflet că am unde urmării serialul

  3. Episodul din seara aceasta când va fi difuzat tradus? Episodul 1074…Acum nu este tradus… Mulțumesc! O seară frumoasă!

  4. După ce am postat comentariu,a mers tradus serialul…. Am observat,ca uneori așa funcționează,dar,nu tot timpul… Mă bucur că am putut vedea serialul tradus! Noapte buna!!!

  5. Imi place serialul dar din 11 august nu mai este tradus as vrea sa-l pot vedea tradus.Ce se intampla?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *