Suflete tradate episodul 1075 din 12 august 2019

Kokila se supără pe Sameera dupa ce aceasta refuză să poarte costumele tradiționale pentru ceremonie. Vidya și Meera se străduiesc să dovedească infracțiunile penale ale lui Bhavani insa tot timpul sunt impiedicate.

Sameera creează o scenă în fața familiei Modi și a invitaților săi în timpul ceremoniei sale de munh dikhai. Și nu se oprește la asta, ea continua sa faca tot felul de prostii, lucru pe care de atatea ori l-a tot repetat, ce se va intampla oare mai departe?

Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

Poate iti place si

xyz

Chefi la cutite 14 Octombrie 2019 Sezonul 7 Episodul 11

Ultima degustare a fost se pare exact asa cum toti cei trei chefi si-au dorit, …

4 comments

  1. Va rog sa-l traduceti

  2. Bună seara! Tradus serialul Suflete Trădate este posibil? Mulțumesc! O seară frumoasă!

  3. De ce nu merge ep 1073 ,1074,1075

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *