Sacrificiul Sezonul 2 Episodul 2 din 13 Februarie 2020

Conflictul dintre Andrei si Robert a afectat-o pe Ioana care a asistat la intreaga scena si pentru moment cei doi inceteaza sa creeze si alte scene care i-ar putea pune in primejdie viata cat si sarcina, si din rivali devin ajutoare reciproce fara voie fiecare ajutand cu orice este nevoie doar pentru a o vedea pe aceasta in siguranta deplina. Mario este invidios pe Amza spunand despre Maria ca este o femeie foarte frumoasa si ca numai el nu are parte de asa partida, insa in spatele zambetului si a tot ceea ce se vede aceasta ascunde o poveste nestiuta de nimeni spunand ca nu-i doreste nimanui sa treaca prin ce a trecut ea, Alin se prezinta cu noua sa sotie in casa parintilor sai si anume Lili spunand ca s-au casatorit si fluturand inelul mai mult in ciuda. Andrei este indemnat de tatal sau sa faca un test de paternitate insa il refuza spunand ca rezultatul il v-a obliga la o alegere Ioana fiind undeva la fereastra ascultand discutia avuta cu insa fara a fi descoperita.

Chiar in ziua in care urma sa-si uneasca destinul cu persoana pe care tot timpul a iubit-o dar a fost indecisa, Ioana descopera ca este insarcinata asa ca imbracata cum era pentru a ajunge la oficializarea casatoriei lor i-a o decizie ce-i v-a soca pe toti, aceasta nestiind ce vor spune familia ei dar si Andrei pleaca intr-o directie necunoscuta nici de ea. Plecarea ei este data de faptul ca daca Andrei v-a afla ca nu este copilul sau o v-a ura si mai mult, asa ca trebuie neaparat sa faca ceva cu viata ei, insa are sa afle ca Andrei de fapt o sustine si chiar se pregateste pentru a deveni sotul dar si tatal perfect. Robert invervine mereu in relatia lor si incearca sa o convinga pe Ioana ca este o noua sansa de a fi din nou impreuna.

Sacrificiul Alegerea Sezonul 2 Episodul 2

Doua aparitii noi vor schimba complet sirul evenimentelor, Diva isi doreste si ea sa aiba un copil si Bobi este uimit mai ales ca ea nu-si dorea sa-si strice corpul, Maria este intalnita de Amza intamplator si de atunci se leaga intre ei o poveste pe care multi vor incerca sa o destrame. Stefan este mai aproape de fiul sau si-i spune ca o sa faca o alegere pe care toata viata o v-a tine minte, Veorica incearca sa-si plateasca facturile ducandu-se la Diva sa-i ceara bani pentru a nu fi evacuati din casa, totul din cauza lui Leo.

Sacrificiul 13 Februarie 2020 Online

Lili ataca orice persoana pe care o considera impediment de a ajunge la Andrei si incepe cu Robert caruia ii spune ca pentru ea nu este barbat si-l gaseste tocmai pe Alin de care se foloseste pentru a ajunge in aceasi casa cu, cel pe care si-l doreste. Alegerile sezonului 2 sunt pline de surprize iar totul incepe sa aiba cai diferite, Iris dispare din peisajul lui Amza, odata cu inceperea serialului Sacrificiul Sezonul 2 Episodul 2 in fiecare miercuri si joi 13 Februarie 2020 de la aceasi ora 20.00 doar pe Antena1.

Varianta 1 HD.

error: Content is protected !!