Destine ratacite episodul 154 din 12 februarie 2020

Rajendra si cu restul baietilor dau un birou lui Sankalp la firma lor, Uma zice lui Pari cum s-a schimbat Karuna de cand e Kushi acolo. Mata gi vine de la vecina ei, apoi vine barbatul ce a vorbit ieri cu Kushi in bazar, el spue ca e unchiul lui Kushi, Mata gi ii zice ca ea a zis ca este orfana, dar el insista ca e ruda indepartata. Simar vine si e uimita sa-l vada, ea afla ca e unchiul lui Kushi apoi merge la Kushi sa-i zica, ca unchiul ei a venit. Simar o intreaba de ce nu i-a zis ca e unchiul ei, Simar i-a dat ieri o palma omului si acum ii pare rau. Defapt nu e unchiul ei, Kushi insa spune ca e unchiul ei, Simar zice ca vrea sa-i ceara scuze pentru palma data. Omul ce a venit face planul lui Kushi si zice cum ea a fost la orfelinat si e o fata de treaba. El se da ca si cum ar fi ruda cu Kushi. Mata gi il invita la nunta. Apoi Kushi il conduce afara intrebandu-l de ce a venit si ca-i strica planul. Omul se pare ca i-a dat un milion de rupii lui Kushi si acum ii vrea inapoi, el zice ca un client o asteapta pe ea sa-i danseze. Ca a luat un avans pentru dans, si sa vina sa danseze si apoi sterge datoria ei accepta sa plece dar spune ca v-a mai veni la ei daca nu accepta. Ea zice ca va dansa in bar, Simar vine afara la ei si-i cere scuze pentru palma de ieri apoi omul pleaca iar seara Simar ii spune lui Prem de unchiul lui Kushi cum l-a palmuit ieri.

Telenovela cu o poveste interesanta in spatele a tot ce se vede, ne este adusa in fiecare seara de vineri si pana duminica si promite sa fie captivanta chiar de la primele episoade, mai exact Destine ratacite este introdus in grila de programe de pe National tv si aduce un surplus de intamplari bazate pe fapte din viata reala. Inca de la primele imagini serialul prezinta povestea de viata a nu mai putin de doua surori pe numele lor Simar si Roli, fete obisnuite care la un momentdat isi creaza un rost in viata fiecare casatorindu-se facand parte dintr-o familie respectata si care devin un exemplu de nurori pentru familia Bharadwaj.

Destine ratacite episodul 154 din 12 februarie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs.Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 154 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 12 februarie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.
Acest episod este disponibil spre vizionare cu traducere si este complet, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Varianta 1.error: Content is protected !!