Puterea Dragostei 27 Martie 2019 Episodul 111

Se plange domnul Hamude pe toate live-urile, daca stam sa le urmarim, ca toti bibisorii i-au sarit in cap si de asta este el certat cu Bianca! Mai maturule, care te crezi ca esti, pai eu bibisoara, as sari in capul tau pentru orice fata ai ataca-o, asa pentru cultura ta generala! După ce ca ne-ati facut tara de ras tocmai in Turcia prin circul pe care il expuneti, crezi ca noi astia care facem rating si datorita carora sunteti voi acolo, stam cu mana in sold si ne uitam cum jignesti tu fetele?

Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Puterea dragostei episodul 111 din 27 martie 2019 HD.

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune?

Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 17:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea.

Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei episodul 111 difuzata astazi 27 martie 2019, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

Editie integrala.

Poate iti place si

las fierbinti sezonul 15

Las fierbinti 20 August 2019 sezonul 15 episodul 73

Daca in combinatia lui Giani a intervenit inevitabil Bobita de i-a stricat mica lui afacere …

2 comments

  1. Hamude trebue dat afara se ea de toate fetele si ala inele multe parca e homo dupa ce e urat vorbeste si urat cu fetele amandoi trebue dati afara sint buni de munca nu sa stea sa se certe cu fetele.

  2. Eu ma uit la aceasta emisiune de placere si desi nu am doar un singur preferat sau preferata, ma deranjeaza foarte tare Hamude si Adrian. Eu stiu ca este o competitie si mai stiu ca scopul scuza mijloacele, dar ce se intampla in aceasta emisiune…este prea mult. Ne facem de ras! Chiar nu exista si tineri inteligenti si capabili sa arate ” Puterea dragostei” la adevarata sa valoare?! De ce incercam sa aratam doar ce-i mai urat ?! De ce ii lasam sa alimenteze raul din ei? Cum apare ceva frumos in aceasta emisiune, cum se activeaza rautatea la cote maxime si macar de -am vedea sarcasm de buna calitate… Pacat de efortul depus…Andreea!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *