Puterea Dragostei 27 Martie 2019 Episodul 111

Se plange domnul Hamude pe toate live-urile, daca stam sa le urmarim, ca toti bibisorii i-au sarit in cap si de asta este el certat cu Bianca! Mai maturule, care te crezi ca esti, pai eu bibisoara, as sari in capul tau pentru orice fata ai ataca-o, asa pentru cultura ta generala! După ce ca ne-ati facut tara de ras tocmai in Turcia prin circul pe care il expuneti, crezi ca noi astia care facem rating si datorita carora sunteti voi acolo, stam cu mana in sold si ne uitam cum jignesti tu fetele?

Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Puterea dragostei episodul 111 din 27 martie 2019 HD.

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune?

Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 17:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea.

Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei episodul 111 difuzata astazi 27 martie 2019, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

Editie integrala.

error: Content is protected !!