Exatlon sezonul 3 episodul 44 din 26 martie 2019

Faimosii se lauda cu vila, iar razboinicii se lauda ca vor pleca in excursii. Mi se pare corect. Decat sa stai toată ziua inchis in casa si sa te plictisesti groaznic, mai bine castigi excursiile si vizitezi cele mai tari locuri din Dominicana, plecand acasa cu cele mai frumoase amintiri.

Si cam asa, dam startul aventurii in noul sezon Exatlon Romania Sezonul 3, batalia intre cele doua echipe este pe cale sa inceapa, insa mai intai facem cunostinta cu membrii celor doua echipe. Timp de 4 zile, putem urmari de sambata si pana marti emisiunea concurs care a reusit sa cucereasca inimile tuturor telespectatorilor caror le place acest format de emisiune.

Emotiile incep sa renasca, si incepem sa ne alegem echipa favorita, fie ea rosie sau albastra, in aventura lor concurentii vor avea de infruntat obstacole impresionante dar si nervi de otel, fiecare are posibilitatea de a-si testa abilitatile la nivel maximum si bineinteles de a avea contact direct cu persoane cu un caracter total diferit. Emisiunea este una foarte grea unde numai cei puternici vor merge mai departe si cei slabi vor parasi inca din primele probe competitia.

Exatlon Romania sezonul 3 episodul 44 din data de 26 martie 2019 HD.

Dincolo se prietenie si slabiciune, fairplay dar si situatii care impun o anumita reactie, se afla un premiu pus in joc, acelasi ca si pana acum ca valoare, adica 100.000 de euro dar si titlul care odata castigat cantareste de doua ori mai mult decat banii in sine.

De aceasta data telespectatorii se asteapta la o competitie egala din orice punct de vedere, pentru ca asa cum prea bine stim, ultima data in sezonul precedent, premiul a fost castigat de catre o fata, fapt ce pe multi dintre fanii acestui show, i-a intrigat si chiar i-au revoltat creand foarte multe discutii in social media dar si in presa scrisa.

Al treilea sezon isi propune sa fie diferit, incepand de la concurenti si pana la probe, de aceasta data se cauta ca finalistul sa fie un adevarat erou si sa isi primeasca cu adevarat titlul pe merit, tot in acest sezon ne vom confrunta cu o tara noua la jocurile internationale, este vorba de Exatlon Ungaria, vecinii nostri as putea spune, care pe parcursul competitiei vor da dovada de mult devotament si munca dar care vor face niste meciuri de toata frumusetea.

Urmareste cu noi aici in Premiera Exatlon sezonul 3 episodul 44 editia din data de 26 martie 2019 este disponibila integrala, imediat dupa ce ruleaza la tv.

Varianta 1 / Server 1.

Poate iti place si

insula iubirii sezonul 5

Insula iubirii sezonul 5 Episodul 18 din 19 august 2019

Prima dimineata dupa o ceremonie a focului care i-a adus Giei cateva semne de intrebare …

2 comments

  1. Adelina Abou Ebeid

    La Tine 9 :30 e 12: 30…….????????

  2. Cică faimosii se lauda cu vila si războinicii cu excursiile,daca te uiti si tu ai vedea ca faimosii au plecat de mai multe ori în excursie..deci cred ca ne uitam la sezoane diferite

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *