Puterea dragostei 25 decembrie 2018 episodul 32

Adrian si colegul sau uu aruncat doar faina si lapte praf ( care se pune in cafea ). Nimeni nu tine var in bucatarie – asa ca var n-au avut . Ei si-au aruncat la gunoi conditia de persoane civilizate si capacitatea lor de gandire . Dar nici cu prospatura care a intrat in casa – nu ne poate fi rusine .Daca stam stramb si judecam drept – nici el nu-i usa de biserica. Adica unde scuipa vine sa se tavaleasca – e total aiurea.

Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Puterea dragostei episodul 32 din 25 decembrie 2018 HD.

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune?

Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 13:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea.

Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei episodul 32 difuzata astazi 25 decembrie 2018, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

Meritau descalificați, Ștefan chiar pare un bărbat foarte violent dacă îi zice cineva ceva care nu îi convine face foarte urât, rău de femeia ce îl va lua.

UPDATE! EPISODUL este COMPLET => Vizionare placuta.

error: Content is protected !!